ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας

Written by aeginalight

Για άλλη μια φορά  καταγγέλλουμε στον λαό της Αίγινας και στους επισκέπτες φίλους μας, την καταστροφή του πανό που καλούσε τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά της Αίγινας.
Δυστυχώς είναι η τρίτη «επίθεση» που ενεργείται αυτή την περίοδο εις βάρος  της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑΠ.Σ Αίγινας (οι προηγούμενες έγιναν στις 18/6 στον Μεσαγρό από όπου εκλάπη το πανό μας με θέμα την παιδεία, στις 3/9 και 4/12 κατέστρεψαν το πανό που έχει αναρτηθεί απέναντι από το Δημοτικό στάδιο της Αίγινας).

Χθες 4/12,για άλλη μια φορά  κάποιος/οι αφαίρεσαν το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΙΓΙΝΑΣ, από το πανό που έχει αναρτηθεί απέναντι από το Δημοτικό στάδιο της Αίγινας, με το οποίο  καλεί τους πολίτες της Αίγινας «να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα του νησιού μας και από τους τοπικούς παραγωγούς, γιατί αυτό που έχουμε στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ είναι ο ένας τον  άλλον».

Η συγκεκριμένη ενέργεια, από όπου κι αν έγινε, το μόνο που αποδεικνύει είναι πόσο “ενόχλησεκαι συνεχίζει να “ενοχλεί” η μεγάλη μάχη που δίνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας, για τα τοπικά προβλήματα, την πανδημία, την ακρίβεια, τη Δημοκρατία.

Ενημερώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν, ούτε το λαό του νησιού μας, με τον οποίο έχουμε άρρηκτους φιλικούς δεσμούς.

Με μεγαλύτερο πείσμα,  τα μέλη, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Αίγινας και οι φίλοι του, δίνουμε απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των “φερέφωνων” της να μην ακούγεται η φωνή μας.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες, τους επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού και τα κόμματα να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τέτοια φαινόμενα. Πιστεύουμε ότι το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών, ανεξαρτήτου πολιτικής ένταξης-εκτός μιας ελαχιστότατης μειονότητας που κι αυτή βρήκε τη θέση της στο σκοτάδι- θα απομονώσει αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιες φασιστικές ενέργειες.Αίγινα 5/2/2021

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.