ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πάμε Σινεμά: “Ο Οίκος  Gucci” & “Αρχηγός από κούνια / BossBaby 2”

Written by aeginalight

ΣΙΝΕ ΤΙΤΙΝΑ

Σας υπενθυμίζουμε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική μέσα στο σινεμά

Από   Πέμπτη 23/12  μέχρι και Τρίτη 28/12
7.30  (βραδινή)

Τιμή εισιτηρίου 7,00 ευρώ & 5,00 παιδικό
Παρακαλείστε όπως έχετε το ακριβές αντίτιμο

“Ο Οίκος  Gucci”

 Σκηνοθεσία του Ρϊντλεϊ Σκοτ, με τους Αλ Πατσίνο, Σάλμα Χάγιεκ, Τζάρεντ Λέτο, Άνταμ Ντράϊβερ, Lady Gaga, Τζέρεμι Άϊρονς, κα.  Διάρκεια: 158’

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Μαουρίτσιο Γκούτσι και η Πατρίτσια Ρετζιάνι. Ο πρώτος είναι ο γιος του Ροντόλφο, ο οποίος στη δεκαετία του ’70 διοικεί μαζί με τον φιλόδοξο κι επεκτατικό αδελφό του Άλντο τον διάσημο οίκο μόδας τους. Ο Μαουρίτσιο σπουδάζει δικηγόρος για να κάνει καριέρα μακριά από τις οικογενειακές επιχειρήσεις, όταν ο έρωτας με τη λαϊκή, φιλόδοξη και πανούργα Πατρίτσια, τον απομακρύνουν από τον πατέρα του και τον ρίχνουν στην αγκαλιά του ραδιούργου θείου του.Άλντο και Πατρίτσια θα πετάξουν τον αφελή Μαουρίτσιο στα βαθιά του σικάτου και κερδοφόρου οίκου, ξεκινώντας έναν ενδοοικογενειακό αγώνα εξουσίας, στον οποίοσύμμαχοι και εχθροί αλλάζουν διαρκώς ρόλους.

«Ο Οίκος Gucci» είναι εμπνευσμένη από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci… Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.Λάμψη, μόδα, μεγάλοι χολιγουντιανοί σταρ τού σήμερα και του χθες και ένας σπουδαίος σκηνοθέτης σε μια ταινία με πολύ γρήγορο ρυθμό, απολαυστικά ένοχη ματιά σε έναν κόσμο αμύθητου πλούτου και ματαιοδοξίας και φυσικά η εξαιρετική ερμηνεία της LadyGaga, η οποία ξεχωρίζει με την δεύτερη οσκαρική της υποψηφιότητα.

Στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους / In English with Greek  subtitles

Αρχηγός από κούνια / BossBaby 2”
Με τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη
Παιδικό – Κινούμενα Σχέδια, Μεταγλωττισμένο, 110’

Από   Πέμπτη 23/12  μέχρι και Τρίτη 28/12
5.30  (απογευματινή)

Συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο. «…Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα. Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει…Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ…»
Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.

Τιμή εισιτηρίου 7,00 ευρώ & 5,00 παιδικό
Παρακαλείστε όπως έχετε το ακριβές αντίτιμο 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.