ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πάμε Σινεμά: “Παράδοξη Ευτυχία” & “Οικογένεια Άνταμς 2”

Written by aeginalight

Το Πάμε Σινεμά σας εύχεται πολλές όμορφες εικόνες
στις οθόνες του 2022

ΣΙΝΕ ΤΙΤΙΝΑ

  Πέμπτη 06/01 και Παρασκευή 07/01
7.15 (απογευματινή)

Σάββατο 08/01

7.15 (απογευματινή) και 9.00  (βραδινή)

Κυριακή 09/01 και Δευτέρα 10/01
7.15 (απογευματινή)

Τιμή εισιτηρίου 7,00 ευρώ & 5,00 παιδικό
Παρακαλείστε όπως έχετε το ακριβές αντίτιμο

“Παράδοξη Ευτυχία ”

Γερμανική ταινία του Σβεν Τάντικεν
(από το μυθιστόρημα της Σκωτσέζας συγγραφέως Α. Κένεντι)
με τους Μαρτίνα Γκέντεκ (Οι ζωές των άλλων), Ούλριχ Τουκούρ, κα.

Δραματική, Διάρκεια: 101’

 «…Απεγνωσμένα εγκλωβισμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο, η Ελένα χάνει όλη της την ελπίδα όταν νιώθει ότι έχει εγκαταλειφθεί και από τον Θεό. Ψάχνοντας για βοήθεια, βλέπει μια σανίδα σωτηρίας στο πρόσωπο ενός ψυχολόγου, του Έντουαρντ, ο οποίος, με τη σειρά του, έχει τους δικούς του δαίμονες να παλέψει… Αρχικά γοητευμένη από το μυαλό του κι εκείνος από την εμφάνισή της, στην πορεία έρχονται ψυχικά κοντά, ανακαλύπτουν την τεράστια έλξη μεταξύ τους, πέρα και πάνω από τα εμπόδια του εσωτερικού τους κόσμου…»

Δυνατή, σύγχρονη, γερμανική ταινία, με έναν ρομαντισμό που έρχεται μέσα από αντισυμβατικά μονοπάτια, σε έναν σύγχρονο κόσμο όπου η αγάπη είναι πράγματι δοκιμασία.
Η πρωτοτυπία και η κόντρα στην ψυχοσύνθεση των ηρώων δημιουργεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσεςυπερβάσεις: Όλες αυτές οι μορφές εθισμού, ή και η πίστη, Τι υποκαθιστούν στη μεσοαστική καθημερινότητα μας; Εμπεριέχουν κάτι το νοσηρό; Ή προσφέρουν ένα είδος ασκητισμού που θεραπεύει το κυρίαρχο, στον κόσμο μας, αίσθημα της μοναξιάς; Σε μια εποχή στην οποία τείνουμε να αρνούμαστε τον ερωτισμό στην πράξη, αλλά φλερτάρουμε αμήχανα, ένας τραυματισμένος άνθρωπος συνδέεται με έναν άλλο τραυματισμένο άνθρωπο, σε σχέση ισότιμη, σε σχέση, όπου η πνευματική και σωματική ικανοποίηση δίνει τη θέση της στην πληρότητα της αληθινής ανθρώπινης επαφής…«…η ευτυχία είναι μια απόφαση, …αν αποφασίσουμε να σκεφτόμαστε με τρόπο που θα μας κάνει χαρούμενους, τότε θα γίνουμε χαρούμενοι…».

στα Γερμανικά με Ελληνικούς υπότιτλους


“Οικογένεια Άνταμς 2”
Παιδικό – Κινούμενα Σχέδια, Μεταγλωττισμένο
Διάρκεια 95’

Από  Πέμπτη 06/01 μέχρι και Δευτέρα 10/01
5.30 (απογευματινή)

και επιπλέον Κυριακή 09/01
11.00  (πρωινή)

Η πιο τρομακτική και τρελή οικογένεια του κόσμου επιστρέφει! Και αυτή τη φορά φεύγει για ταξίδι, με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο.
Τα απίθανα μέλη της οικογένειας Άνταμς θα επισκεφτούν πολλά μέρη της Αμερικής. Φυσικά θα κάνουν παντού την παρουσία τους αισθητή και θα αφήσουν σε κάθε στάση το ξεχωριστό τους αποτύπωμα.
Στη διαδρομή θα συναντήσουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ θα κάνουν το λάθος να αφήσουν την έπαυλή τους στην επίβλεψη της γιαγιάς… έτσι η εκκεντρική οικογένεια θα ζήσει μια ξέφρενη περιπέτεια…

H υπερ-επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων που μετράει εκατομμύρια θαυμαστές, μικρούς & μεγάλους, σε όλον τον κόσμο.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.