ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αίγινα εν Δράσει» για το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας

Written by aeginalight

«ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

Αίγινα, 26η Μαΐου 2022

Πλέον δεν μας εκπλήσσει τίποτα..

Τον Σεπτέμβριο του 2019 φεύγοντας από την διοίκηση του δήμου αφήσαμε ένα δημοτικό γήπεδο με αθλητικό χώρο μόλις ανακαινισμένο, ταρτάν στίβου και χλοοτάπητα.

Σεβόμενοι τον νέο αυτόν αθλητικό χώρο, τα χρήματα που σπαταλήθηκαν σε περίοδο κρίσης για να φτιαχτεί  αλλά πάνω από όλα σεβόμενοι τον ίδιο τον Πολίτη προβήκαμε στην θέσπιση κανονισμού και στην λήψη μέτρων ώστε να προφυλάξουμε τόσο τον χώρο αλλά και τον ίδιο τον αθλούμενο.

Πως έγινε αυτό;

Γνωρίζοντας πως διαθέτουμε έναν υπάλληλο για την φύλαξη του γηπέδου σε 8ωρη και πενθήμερη βάση και την αδυναμία πρόσληψης δεύτερου λόγω των οικονομικών συνθηκών της εποχής, προκρίθηκε η λύση της τοποθέτησης καμερών για την ολοήμερη φύλαξη του και καθημερινή χρήση του.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν η τοποθέτηση  ηλεκτρονικής πόρτας εισόδου στο γήπεδο για τους αθλούμενους με χρήση κάρτας αθλητή. Με αυτόν τον τρόπο πετύχαμε από την μια να αυτό ρυθμιστεί η φύλαξη του γηπέδου, από την άλλη να μπει έλεγχος στο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει ώστε να δημιουργηθεί και το αίσθημα την ευαισθητοποίησης και σωστής χρήσης του γηπέδου από τους ίδιους τους αθλούμενους .

Με την κάρτα αθλητή  προβλέψαμε να έχουμε υγιείς αθλητές καθώς για την προμήθεια της θα έπρεπε να έχει κάνει της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να μειωθεί το διαχρονικό ρίσκο από την αδυναμία παρουσίας γιατρού στο γήπεδο σε ολοήμερη  βάση.

Το συμβολικό ποσό (5ευρω ετησίως) που είχε θεσπιστεί για την έκδοση της κάρτας σε μορφή συνδρομής προοριζόταν για τα έξοδα λειτουργίας του συστήματος και για την συμμετοχή του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας στην συντήρηση του Δημοτικού Γηπέδου .

Εμείς παραδώσαμε ΑΝΟΙΧΤΟ  γήπεδο για τους αθλούμενους  με όρους και κανόνες. Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του δήμου από την πρώτη ημέρα κατάφερε να τους ακυρώσει .

3 χρόνια κρούουμε το κώδωνα  του κινδύνου και τα τελευταία γεγονότα έρχονται για να επαληθεύσουν τα λεγόμενα μας.

Η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει με το δόγμα του ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ.

Η καθημερινότητα εκτός από αναθέσεις και δουλειές βιτρίνας έχει και ουσιαστικά προβλήματα των οποίων η λύση  έχει μπει στον αυτόματο ή δεν αγγίζεται καθώς έχει μικρό για την σημερινή διοίκηση εκλογικό αποτύπωμα .

Το μοναδικό αποτύπωμα όμως που τελικά αφήνει είναι κλειστό γήπεδο για τους πολίτες με φανερές από την ανυπαρξία της φθορές στο εσωτερικό.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.