ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση Βάσως Θεοδωρακοπούλου στην επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων Αγίας Μαρίνας

λιμάνι Αγίας Μαρίνας '22
Written by aeginalight

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη, απάντησε στους επαγγελματίες και κατοίκους της Αγίας Μαρίνας Αίγινας σχετικά με την διαμαρτυρία τους για την έλλειψη ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πειραιάς -Αγία Μαρίνα, με την παρακάτω επιστολή.
Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται.

ΠΡΟΣ: Επαγγελματίες και Κατοίκους
Αγίας Μαρίνας Αίγινας
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε επιστολή.
Σχετ.: 1)Η με αρ.πρωτ.04/30-06-2022 επιστολή διαμαρτυρίας σας η οποία
διαβιβάστηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος των επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής Αγίας Μαρίνας στο νησί της Αίγινας, σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί του
αναφερόμενου στην επιστολή σας θέματος ήτοι της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πειραιάς-Αγ.Μαρίνα.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι το δίκαιο αίτημά σας καθώς η Αγ.Μαρίνα είναι ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός της Αίγινας, σας εκφράζουμε τη σύμφωνη γνώμη μας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως προς την καθιέρωση της εν λόγω ακτοπλοϊκής γραμμής. Άλλωστε έμπρακτα ως Περιφέρεια Αττικής έχουμε δείξει το ενδιαφέρον μας προωθώντας το μεγάλο έργο επέκτασης του λιμανιού της Αγίας Μαρίνας.

Επιπρόσθετα, σας επισημαίνουμε ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι αρμόδιο για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τα νησιά της χώρας, και παρακαλείσθε όπως απευθυνθείτε αρμοδίως, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημά σας.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π. Ε. ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.