FEATURED ΒΡΑΔΥΝΗ ΖΩΗ

“Νοσταλγία” – Cafe-bar με θέα τα γαλάζια νερά της Αγίας Μαρίνας Αίγινας

Written by aeginalight
Ένα νέο cafe-bar ήρθε το φετινό καλοκαίρι στην Αγία Μαρίνα, με τα τραπεζάκια του σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι της.
Με θέα τα καταγάλανα βραβευμένα νερά της και τα δεκάδες ιστιοφόρα που τα επισκέπτονται καθημερινά αγκυροβολημένα αρόδου, το «Νοσταλγία» προσφέρει μια από τις απαραίτητες απολαύσεις του καλοκαιριού, έναν καλό καφέ με θέα θάλασσα.

 

Σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Αγίας Μαρίνας, ένας γνώριμος χώρος από τα παλιά με καινούργια πλέον διεύθυνση, ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα όμορφο και ευρύχωρο all day παραθαλάσσιο στέκι δυο επιπέδων.

 

Εδώ, μπορείτε  να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας καφέ, γλυκά, παγωτά, φυσικούς χυμούς, φρέσκα φρούτα και γιαούρτι, με προσωπική πάντα εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Όταν πέσει ο ήλιος, ιδανική επιλογή για τσίπουρο ή ούζο με μεζέ, παγωμένες μπύρες, κρασί και αλκοολούχα ποτά.

 

Για τους νοσταλγούς της αυθεντικής γεύσης του παραδοσιακού ελληνικού λουκουμά, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 19.00 έως τις 23.00, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το παραδοσιακό επιδόρπιο με μέλι Κυθήρων ή σιρόπι της επιλογής τους.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.