FEATURED

Τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου στο Γενικό Λύκειο Αίγινας

Γενικό Λύκειο Αίγινας
Written by aeginalight

Τα παιδιά της Γ’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Αίγινας αποχαιρέτησαν τα μαθητικά τους χρόνια, το σχολείο και τους καθηγητές τους στην τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του σχολείου τους την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.
Παράλληλα, η σχολική κοινότητα του Γ.Ε.Λ. αποχαιρέτησε και ευχήθηκε καλή συνταξιοδότηση στον καθηγητή κ. Τάκη Βάτζελη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του διευθυντή του Γ.Ε.Λ. κ. Γιώργου Γκαρή, όπου ανάμεσα σε άλλα ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιάννη Πούντου και απευθυνόμενος προς τους αποφοίτους:
«Εσείς είστε το δικό μας αύριο, από εσάς ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο ή όχι, από τις επιλογές σας το θάρρος σας, την ηθική σας, την προσωπικότητά σας.
Βάλτε ψηλά τον πήχη. Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο Ο Γκαίτε έχει γράψει πως, ό,τι έχεις ονειρευτεί μπορείς να το κάνεις. Ξεκίνα το, η τόλμη έχει ομορφιά, δύναμη και μαγεία μέσα της.
Όλοι οι καθηγητές του σχολείου ευχόμαστε σε όλους σας να είναι σήμερα η αρχή για ένα υπέροχο ταξίδι, η αρχή στο δικό σας θαύμα. Καλή ζωή

Το λόγο πήρε κ. Σελίνα Ζηζιμάτου ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Συνεχάρη καθηγητές και γονείς  για την στήριξη στους τελειόφοιτους αλλά και τα ίδια τα παιδιά της τάξης του 2022. Στη συνέχεια μίλησε για  τον εκπαιδευτικό Τ. Βάρτζελη και όλοι μαζί οι εκπαιδευτικοί μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Σωτήρη Μπήτρο, σε κλίμα συγκίνησης τον αποχαιρέτησαν και του έδωσαν αναμνηστικά.

Το λόγο πήραν οι απόφοιτοι, όπου μίλησαν για τα χρόνια τους στο Λύκειο, την καλή σχέση με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους, άλλα με συγκίνηση, άλλα με περηφάνια, αλλά κυρίως με αισιοδοξία για το μέλλον τους.
Οι ομιλίες των παιδιών ξεκίνησαν με του πρόεδρου του 15μελούς Χρήστου Τζαμαλή, ο οποίος μίλησε εκτενώς για τον καθηγητή του Γιάννη Πούντο και δήλωσε τυχερός και περήφανος που υπήρξε μαθητής του.

Ακολούθησε προβολή ταινίας με στιγμές των αποφοίτων και η βραδιά έκλεισε με βεγγαλικά και κεράσματα.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.