FEATURED ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Pet shop «Tzitzis» – Το Pet shop σας στην Αίγινα

pet shop aegina
Written by aeginalight

Το Pet shop «Tzitzis» στην πόλη της Αίγινας στη Λεωφόρο Αντωνίου και Άννας Λεούση, ανακαινισμένο, μοντέρνο και γεμάτο εμπορεύματα, είναι σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για να προσφέρετε την ευτυχία στο κατοικίδιο σας. Διαθέτει τα πάντα για την καλύτερη φροντίδα, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των τετράποδων φίλων μας.

Λειτουργεί από το 2000 και η Ελένη έχει χτίσει μια γερή σχέση εμπιστοσύνης με τους διαχρονικούς πελάτες της.  Πάντα με σεβασμό στους μικρούς μας φίλους είναι πρόθυμη να καλύψει όλα σας τα ερωτήματα σε ό,τι αφορά την υγεία και τη φροντίδα τους και να σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή τους μαζί σας ακόμα πιο συναρπαστική.

Στα ράφια θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επιλεγμένες τροφές ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας,  παιχνίδια, προϊόντα καλλωπισμού, αντιπαρασιτικά, κρεβατάκια, τσάντες μεταφοράς, σπιτάκια, ταΐστρες, και πολλά άλλα εξειδικευμένα αξεσουάρ. Μη φύγετε χωρίς να επιλέξετε μια λιχουδιά ή ένα σνακ που θα χαροποιήσει τον μικρό σας φίλο.

 

Εδώ θα βρείτε τις αυθεντικές στολές χειρουργικής αποκατάστασης Suitical, μια εξαιρετική επιλογή για να κρατήσετε καλυμμένες τις πληγές του κατοικιδίου σας, ώστε να αποφύγετε τη χρήση του ενοχλητικού κολάρου που περιορίζει τις κινήσεις του. Ολόσωμες για μετά τη στείρωση ή μανίκια για τα μπροστινά πόδια, για το σκύλο και τη γάτα, εμποδίζουν το κατοικίδιο ζώο σας να γλείφει ή να ξύνει τα ράμματα και διατηρούν ασφαλή τα τραύματά του ώστε να επουλωθούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Το Pet shop «Tzitzis» διαθέτει επίσης, μηχάνημα χάραξης ταυτοτήτων σκύλων με τα στοιχεία που επιθυμείτε, για να είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε ποτέ τον αγαπημένο σας σκύλο σε περίπτωση που σας φύγει.

Αν έχετε τη χαρά αλλά και την ευθύνη ενός κατοικίδιου, με μια επίσκεψη σας στο Pet shop «Tzitzis»  θα κάνετε το ζωάκι σας ευτυχισμένο, αλλά πάνω από όλα θα νιώσει την αγάπη σας.

Pet shop «Tzitzis»
Αίγινα, Λεωφ. Αντωνίου & Άννας Λεούση (περιοχή Μύλοι)
Τηλ.: 22970 27543 – 693 20 13 686

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.