ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεργασία της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας με την Shop Support

Shop Support
Written by aeginalight

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας και η εταιρεία SHOP SUPPORT, ξεκινούν επίσημη συνεργασία που αφορά τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αίγινας.

Η υπηρεσία αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ προς τα μέλη της Ένωσης, συνδρομητικής υπηρεσίας της εταιρείας SHOP SUPPORT για την υποστήριξη των επαγγελματιών σχετικά με θέματα που αφορούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων, τις απαιτήσεις της νομοθεσία και των ελεγκτικών φορέων.

Συγκεκριμένα, κάθε επαγγελματίας-μέλος της Ένωσης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία SHOP SUPPORT για θέματα που αφορούν την υγειονομική, αγορανομική και κτηνιατρική νομοθεσία, καθώς και για εξειδικευμένα θέματα σχετικά με ελέγχους π.χ. Υγειονομικής Υπηρεσίας, ΕΦΕΤ, Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ή Διεύθυνσης Εμπορίου. Παρέχεται η δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας με συνεργάτες της εταιρείας SHOP SUPPORT για πληροφορίες και υποστήριξη, από τις 9:00πμ έως τις 9:00μμ καλώντας στο 2114061630 ή με email στο info@shopsupport.gr .

Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη της Ένωσης και αποτελεί μια από τις καινοτόμες υπηρεσίες για επιχειρήσεις που παρέχει η εταιρεία SHOP SUPPORT και που μπορείτε να δείτε στο site www.shopsupport.gr

 

Για την Ένωση:                                                        Για την SHOP SUPPORT:

Πρόεδρος                                                                    Διευθύντρια-Επόπτρια Δημόσιας Υγείας

Σκαλτσιώτης Γεώργιος                                            Δαουτάκου Μαρία

Γενικός Γραμματέας

Δρίτσας Νικόλαος

Τηλ. επικοιν. Ένωσης                                              Τηλ Επικ.ShopSupport

22970 22449                                            2114061630, 6979452255 & info@shopsupport.gr

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.