ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Αυτοκτονία ή έγκλημα ο απαγχονισμός της 20χρονης Μαρίας;

Αίγινα απαγχονισμός
Written by aeginalight

Το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου 2022, η 20χρονη Μαρία βρέθηκε από τη μητέρα της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού τους. Ένας θάνατος που συγκλόνισε όλη την Αίγινα. Ένα νέο κορίτσι γεμάτο όνειρα που σπούδαζε, εργαζόταν και ήταν πάντα με το χαμόγελο μέχρι και την τελευταία νύχτα που την είδαν οι συνάδελφοι και θαμώνες στο  bar – restaurant όπου εργαζόταν.
Η απάντηση αν ήταν αυτοχειρία ή έγκλημα δεν έχει ακόμα δοθεί. Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση και τις έρευνες της Αστυνομίας.

Τραγικό πρόσωπο η μητέρα της, που εκτός από τον αβάσταχτο πόνο του χαμού του παιδιού της, έχει συνεχώς στα μάτια της την φρικτή σκηνή του θανάτου. Τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταθέτει τον πόνο της αλλά και τον όρκο της στη ψυχή του παιδιού της να βγουν όλα στο φως.
Το Aegina Light μίλησε μαζί της. Οι λέξεις της έβγαιναν με δυσκολία ανάμεσα από το κλάμα της.
Δεν δέχεται ότι η Μαρία το έκανε από μόνη της. “Δεν το δέχομαι. Το παιδί μου είχε όνειρα, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο”.
Αλλά και στην περίπτωση που το έκανε, αναζητά τον ηθικό αυτουργό που έσπρωξε τη Μαρία στο τέλος. Την προβληματίζουν πολλά, όπως και το γεγονός ότι λείπουν από τον τραπεζικό λογαριασμό της Μαρίας χρήματα από την αμοιβή της εργασίας της. Αρκετά τα ερωτηματικά αλλά και τα στοιχεία που δεν θέλει να δώσει ακόμα στη δημοσιότητα. Δηλώνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να ησυχάσει η ψυχή του παιδιού της. Όπως μας είπε, η Μαρία έρχεται στο ύπνο της και της ζητάει να συνεχίσει και εκείνη έχει δώσει όρκο να φτάσει μέχρι το τέρμα, μέχρι να βγουν όλα στο φως.

Είπαμε πολλά ακόμα, που όσο η υπόθεση είναι σε έρευνα δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε.
Η κοινωνία της Αίγινας περιμένει να δοθεί μια απάντηση αν πρόκειται για αυτοχειρία ή έγκλημα.
Ελπίζουμε όλοι σε σύντομα αποτελέσματα των ερευνών της Αστυνομίας.

Aegina Light

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.