ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο απαγχονισμός της 20χρονης Μαρίας

απαγχονισμός Αίγινα
Written by aeginalight

Στην κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star με τη Ζήνα Κουτσελίνη και την δημοσιογραφική ομάδα της, βγήκε σήμερα στον “αέρα” η υπόθεση  του  απαγχονισμού της νεαρής Μαρίας που απασχολεί δύο μήνες τώρα όλη την Αίγινα και την οποία έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.

Στην εκπομπή παρευρέθηκε ο δικηγόρος της αδελφής της Μαρίας κ. Όθωνας Παπαδόπουλος και στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η αδελφή της άτυχης κοπέλας.

‘Οπως αναφέρθηκε η εκπομπή στην εισαγωγής της:
Τα ξημερώματα της 31ης Ιουλίου η εικοσάχρονη έφυγε από το μπαρ – εστιατόριο που δούλευε στο λιμάνι της Αίγινας για να επιστρέψει στο σπίτι της. Είχε περάσει τη βάρδια της χαμογελαστή και ευδιάθετη μιλώντας με κάποιους θαμώνες για τα όνειρα που είχε για το μέλλον. Λίγες ώρες αργότερα η μητέρα της τη βρήκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους. Η όμορφη Μαρία δεν άφησε πίσω της κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να κόψει με αυτό το φρικτό τρόπο το νήμα της ζωής της. Η νεκροψία- νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατος της οφείλεται σε απαγχονισμό, όμως οικογένεια της αποκλείει το ενδεχόμενο να έκανε από μόνη της κάτι τέτοιο και ζητάει απαντήσεις“.

Ο δικηγόρος κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ανάμεσα σε πολλά, μίλησε για αμέλειες στην υπόθεση:
“Δεν έγινε ιατροδικαστική αυτοψία στο χώρο και η ιατροδικαστική έκθεση έγινε 5 μέρες μετά και έτσι δεν ήταν εφικτό να προσδιοριστεί η ακριβής ώρα θανάτου.
Σύμφωνα με καταγγελίες των μαρτύρων και των μελών της οικογένειας της 20χρονης Μαρίας, όταν βρέθηκε στην κατάσταση στην οποία βρέθηκε, το επίδικο πρωί, έγινε ανάληψη του άψυχου σώματος της από το χώρο και απομακρύνθηκε αμέσως από το σημείο.  Έγινε απλώς φωτογράφιση του χώρου, δεν ελήφθησαν αποτυπώματα και επίσης έμπαινε το αστυνομικό προσωπικό το οποίο έκανε την αυτοψία χωρίς γάντια μέσα στην αυλή του σπιτιού. Επομένως, έχουν χαθεί πολύτιμα στοιχεία και πολύτιμος χρόνος.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν έχει πραγματοποιηθεί έρευνα σε οπτικό υλικό, σε κάμερες που υπήρχαν κοντά στο σπίτι”.

Η αδελφή της Μαρίας δεν πιστεύει ότι η αδελφή της το έκανε μόνη της και δηλώνει αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια με κάθε κόστος. Παράλληλα εκφράζει και το φόβο της “φοβάμαι για την οικογένειά μου, φοβάμαι ότι αν κάποιος έχει πειράξει τη Μαρία, θα μου κάνει κακό ή σε κάποιον άλλον από την οικογένειά μου“.

Στο πάνελ της εκπομπής συζητήθηκαν πολλά σχετικά με την υπόθεση όπως, το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλη της η Μαρία και το ενδεχόμενο να μην έχει σταλεί από την ίδια. Οι απειλές που είχε δεχτεί από κοντινό της πρόσωπο αλλά και η συντροφική της σχέση την οποία κρατούσε κρυφή.
O κ. Θανάσης Κατερινόπουλος, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ , ανέφερε ότι από την εμπειρία του δεν συνηθίζεται νέα κορίτσια να δίνουν τέλος στη ζωή τους με τέτοιο τρόπο και πόσο μάλλον ένα κορίτσι που σύμφωνα με μαρτυρίες μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν ευδιάθετο, προγραμμάτιζε ολιγοήμερες διακοπές και σχεδίαζε να συγκατοικήσει με στενή φίλη της.

Στο μικροσκόπιο της εκπομπής μπαίνουν όποια στοιχεία, όποιες αμέλειες υπάρχουν και τα πολλά ερωτηματικά, με σκοπό να επανέλθει η υπόθεση στο πάνελ.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.