FEATURED

Νέο αυτοκίνητο για το «Βοήθεια στο Σπίτι» – Σύντομα Δημοτική Πινακοθήκη

ΚΕΔΑ
Written by aeginalight

Δυο ευχάριστα νέα από το Δήμο Αίγινας και τις συντονισμένες ενέργειες της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, αποτελούν η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και η λειτουργία Δημοτικής Πινακοθήκης.

Το αυτοκίνητο για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί βασικό εργαλείο της δουλειάς τους. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης κατανοώντας ότι η παλαιότητα του προηγούμενου αυτοκινήτου δημιουργούσε προβλήματα στην καθημερινή παροχή των υπηρεσιών τους προς τις ευπαθείς ομάδες των δημοτών, ενήργησε αποτελεσματικά και άμεσα για την αγορά καινούργιου.
Το ολοκαίνουργιο απόκτημα της ΚΕΔΑ, μάρκας ΚΙΑ – 1.600 κυβικών, έφτασε έξω από το δημαρχείο την Παρασκευή και σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 θα παραδοθεί στα τρία κορίτσια του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ένα πολύ ευχάριστο νέο για το νησί μας, είναι ότι σύντομα θα αποκτήσουμε Δημοτική Πινακοθήκη η οποία θα στεγαστεί στον ισόγειο χώρο του κτιρίου του ΟΤΕ.
Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Νίκος Πτερούδης οι διαδικασίες για την μίσθωση του χώρου από την ΚΕΔΑ προχωρούν και σύντομα θα έχουμε νεότερα.
Η λειτουργία Δημοτικής Πινακοθήκης ήταν και είναι επιθυμία πολλών Αιγινητών εδώ και δεκαετίες, που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.